lørdag den 7. april 2012

malle's køreskole - dyt dyt båt lær at kør flot

skal du til at have kørekort i den nærmeste fremtid? godt kan lide katte og orange skodaer? så tag og tjek den her homesite ud, det er en helt ny køreskole!
http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/ http://dytdytbaat.blogspot.com/

om lærerinden: 


Jeg hedder Malle. Jeg er en gæv quinde som elsker at undervise i trafikken. Jeg er ugift, men har en orange kat der hedder Mulle. Mulle sidder nogle gange i bagagerummet eller på bagsædet og holder os med selskab. Hvis du har allergi, kan dette eventuelt laves om. Jeg underviser både unge som store grandvoksne mænd. Det er også mig i døjer med i teorilokalet. Det er også mig i døjer med i førstehjælpslokalet. Jeg er stor fan af mund til mund - denne øvelse er god at kunne, med den kan man redde liv. Selvfølgelig afprøver vi den ikke på hinanden, jeg har nemlig dukken Egon som har fulgt mig de sidste 22 år. Egon har aldrig svigtet. Jeg går meget op i at alle mine elever består. Når jeg er syg, er det min nabo Jens Jørgen der kører en tur med jer, eller hvis jeg fx skal noget meget vigtigt. Før jeg blev kørelærer arbejdede jeg i den lokale kvik spar i provinsen. Men i min familie har vi altid haft stor glæde for køretøjer. Da jeg kørte med min far i lastbil, slog det mig, at jeg skulle være kørelærer.Jeg elsker at bidrage til et godt trafikmiljø. Jeg håber meget at I vil tage jeres kørekort hos mig.

ps. tjek lige priserne derinde, vi er mest til guld-pakken!


xoxo A/C

Ingen kommentarer:

Send en kommentar