onsdag den 4. april 2012

LUKAS GRAHAM OP I VÆRKET

det kan godt være at i tror der ikke sker en skid i Randers, men det gør der! (i regnskoven sker der altid noget) Lukas Graham, vores højt elskede krunk, hvor det bedste af det hele er at ingen af os forstår hvordan han formår at tulle rundt i en dejlig hvid tank, og få tanken til at se svedig ud? men so, what det er fucking det vi elsker ham for!


værket opført i: 1906
kendt for: legendariske børn med talent for at spille musik, går der.
ekstra info: der er en kæmpe blå nøgle ude foran, der ligger penge, pis og pølser i (det fede ved værket)


og der rykker lukas graham, hen imorgen kl. 21.00 og det vilde og underlige er at der stadig er billeter, så hvad venter du på fitte?
http://www.vaerket.dk/vaerkets-hjemmeside.aspx <--- link så du kan købe din elskede billet! det bliver vildt og awesome, og vildere end nogensinde før! og efter koncerten skal vi købe en kæmpe slice og tabe dressingen ud over vores hvide tanks! det bliver for vildt just saying venner!


her en lille enjoyer, som i alle kender mere end godthvis i allerede skulle have glemt hvem hende pigen er, er det ida der vandt x-factor (som allerede er glemt)


og til slut vil vi gennerhuller bede en sød bøn til jer om at like vores facebook site, vil gøre os ultra glade og gøre sådan vi sover legendarisk i nat. vi skal nemlig snart have fyret op for en give out gave til jer, men vi vil gerne op på lidt flere likers og dem der følger os! så få fingerne ud af det nummihul og like og sig dine venner, bekendte og dem du ikke kender skal! http://www.facebook.com/pages/genbrugshullerneblogspotcom/269790423092776

Ingen kommentarer:

Send en kommentar