søndag den 29. april 2012

Jobansøgning til bloggen Look At Us Now


Jobansøgning til bloggen ”Lookatusnow

Vi er to friske og selvhøjtidelige piger, som snart runder de 17 år. VI høre kun godt om bloggen LAUN fra venner og bekendte, og vi har hørt fra Nicolai Gosvig (anerkendt blogger), at LAUN skulle være en meget anerkendt blog, men vi læser den dog ikke selv, i det at vi ikke kan finde ud af at gå ind på den..
I kender os nok fra genbrugshullerne, som er en mindre anerkendt blog, men som er en blog der er lavet for at tage pis på livet og anerkendte godheder. Vi har over længere sigt snakket om at blive seriøse, i det at vi snart fylder de 17 år. Derfor tænker vi: Fuck hello kitty og dagens ret med lyserød sovs. Vi vil gå fra Hello Kitty til Hello kitty.  Og vise Danmark vores lækre og mere seriøse sider, for det er vel ingen hemmelig at vi lever og ånder for tøj og lyd. Men ikke mindst for at være anerkendte frem for at være kendt – man kan jo ikke leve for at være kendt på genbrugshullerne.
Vi ved godt, at I tror vi kun kan være useriøse, tage pis på alt osv osv. Men så skal i tro om igen.  LAUN goes on! Og vi synes virkelig i burde tænke dybere over denne ansøgning. Fordommene vi bemærker i har om os, skal gemmes lidt væk for en stun, fordi vi er nogle søde og kloge og ikke mindst selv højtidlige piger.
En anden lille fix ide bag denne ansøg, er at vi ikke ville være Anne-Louise og Clara men være Anne-Clara. Det vil sige at vi går fra to personer til en person. I det sparer i indlæg og swagge outfits fordi der jo kun er en person! (klogt ikke?).
Så tag jer tid til at overveje dette, og se det som en opfriskning til LAUN. Ps. vi er sindssyge dygtige til at designe nye snapssss, og andre former for kasketter.
Mange højetidelig hilsner Anne-Louise og Clara

- det skal dog siges at vi ikke fik jobbet. vi søger videre

Ingen kommentarer:

Send en kommentar