onsdag den 28. marts 2012

Plænen med stort P

Når solen er fremme i Randers, er det somom alle peps kommer frem, i ved dem der bare har gemt sig for den syge! de finder herefter så ned til den største græsplæne i Randers, og hvis du kommer forbi, er det 100p et besøget vejr, hundelorte, grønt græs og ikke mindst guden-åen hvor små pop girls bliver fyret i, af deres store buff venner, det er helt fantastisk! 


men Lukas La og Anne-L fandt også derned i går, og det kan jo kun siges der var plus, minus 50 grader igår, så alt var godt!Kæmpe stor big mac, med hele fire stykker ost i, gangede op med en kæmpe stor cola og pommes, de har lige fået nyt kød hjem, så saften løber ned af kinderne på os! Og bollen er med stor lækre saltet græskar kerner! Vejret er plus minus 50 grader, så dråber af sved pipler ned af kroppen på os! Det er næsten helt erotisk, det bliver skrevet ned i "people we want to push in The face" bogen

men først en tur på maccen, med en dejlig billedetekst!!!næste pic her

lukas la, igår valgte vi at køre camo looket for vildt, så vi kunne camo os nede på plænen, hvis vi skulle ske at møde nogle som vi ikke havde lyst til at snakke med, og helst være usynlige. vi nåede ikke lige at få taget et iphone pic af Anne-l, men det sker bare en anden dag! nyd vejret huller! xoxo Lukas La and Anne-LIngen kommentarer:

Send en kommentar