søndag den 25. december 2011

ÅRETS LORT. HATE FUCKA LIST

2011 har været et godt år, med alt for mange penge, alt for meget upcomming og alt for meget rap. Alt for mange syggo sneakers og prisene priser og alligvel.. (glem ikke enhjørningerne og 100 p, det har været enhjørningernes år)


alt for mange fordomme, alt for meget pop comming og alt for mange der er for fuggin ringe til øl bowling! thats it!


Så derfor tænkte vi "vi skal sgu da have en 2011 lorte liste aka, hate listen over lorte ting der er sket i 2011" so enjoy..


1. Helle-inge magten
05-10-2011 blev Helle fuggin Thorning statsminister. hvad sker der? rød regering holder jo ikke en meter. vi vil have Lars skatten ind igen!


2. Tabte melodigrampix. igen
29-11 2011 tabte Danmark igen og vores læka's "A friend in london" gutter tabte til  Aserbajdsjan. sur røv

3. Det nyeste facebook.. selvom de har lavet det om hundrede gange i år
Hvor mange gange i år er facebook ikke blevet lavet om? men det nyeste af det nye er fanme noget lort. hellere ride på en enhjørning til Aserbajdsjan end at være på face!


4. Friday Rebecca
Inde i vores lille hoved køre hele tiden "friday friday - sagt med uholdlige rebecca stemme! og vi har fået nok! så kommer hun med en ny single hvor folk siger hun kan synge og det kan hun fanme ikke! 
5. Danmarks eneste celeb par er udgået
i har sikkert allerede gættet hvem det er, caroline f og niklas b! var jo danmarks smukkeste og lækreste par 4 ever! vi græder tit over de ikke er k mere


6. Afslutning af 9 klasse
vi savner 9 klasse og vi vil tilbage igen, vi savner alle de lækre og (u) lækre mennesker vi har set hver dag i ja 100 år! 


7. Clara's sidste kanin gik til grunde
R.I.P 4 ever Diana, mys mys


8. Årets julekalender forgik i Nordjylland... ikke Østjylland 
hvad fana sker der?!? når det skal filme julekalender, hvorfor så gøre det i fuggin nordjylland, når de kan gøre det i det største paradis østjylland?????


9. Fristet dårlig kopi af paradise
hvad sker der? ja vi elsker tv og reality tv er der bedst mand! men det er ikke SPA at lave noget der minder om noget der er så mega gud som PH! 


10. Shout out to alle legenderne
Amy W, Jesper K, Bamse J og steve J! pease and a lot of love and joints! 


xoxo A/C  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar